Onze Lieve Vrouw Over de Dijle

foto Didier VanderslyckeOp vrijdag 12 december 2014 komt priester Didier Vanderslycke naar Mechelen. Hij zal dan tweemaal een inleiding verzorgen over ‘De zorg voor de zwakken in een stedelijke omgeving’. Hij doet dat in het kader van de ‘Dijlelezingen’, een gezamenlijk initiatief van onze Lieve-Vrouweparochie en CCV Vlaams-Brabant, waarbij lezingen worden aangeboden met onderwerpen op het snijpunt tussen geloof en samenleving.

Didier Vanderslycke is nationaal secretaris van ORBIT (voorheen KMS – Kerkwerk Multicultureel Samenleven).
Hij spreekt in de namiddag om15.00 u. (deuren vanaf 14.30 u.) in het Calefact, Hoviusstraat 1 in Mechelen, en medewerkers van het Calefact en het Koraalhuis Mechelen zullen aansluitend een getuigenis geven.
’s Avonds houdt hij een lezing om 20.00 u. (deuren vanaf 19.30 uur) in de Brouwerij Het Anker, Guido Gezellelaan 49, 2800 Mechelen
Vooraf aanmelden is verplicht (beperkt aantal plaatsen). Geef duidelijk aan voor welke onderdelen u komt. Ter bevestiging ontvangt u een persoonlijke uitnodiging. De deelnameprijs is een vrije bijdrage ten voordele voor het huis voor winteropvang ‘Calefact’.

Inlichtingen & inschrijvingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel. 015-29 84 53. Zie ook www.ccv.be/vlaams-brabant.
Wij bevelen deze lezingen van harte bij u aan.