Onze Lieve Vrouw Over de Dijle

4550b07
Bij de viering van zondag 8 februari 2015 werd Kris Horckmans met zijn vrouw Simone gehuldigd. Kris gaat het, na meer dan een halve eeuw inzet voor onze kerk en parochie, rustiger aan doen. Bob Peeraer, die voorging, en in die halve eeuw nauw met Kris heeft samengewerkt, sprak een huldewoord, bracht de vele activiteiten van Kris voor onze gemeenschap in herinnering, en wees erop dat Kris kon doen wat hij voor ons deed dankzij Simone. Na de viering ontving Kris een prachtig boek en Simone werd in de bloemetjes gezet. Kris zei nog dat dit alles hem veel deugd deed. Op de foto ziet u Kris en Simone met hun familie, inclusief achterkleinkinderen, en de (oud-)acolieten die hij in de loop van de jaren heeft opgeleid. Kris en Simone: van harte!

Een jonge, dynamische groep jongens en meisjes vormt een belangrijke kern jonge christenen die zich trouw inzet om al onze liturgische vieringen verzorgd te laten verlopen. Zij komen regelmatig samen in de weekkapel.  

Voor meer informatie:

Ann Horckmans, tel 0476/224 663 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.