Koorkamp 2022

Na twee edities waarbij we rekening moesten houden met een intussen gekend virus, konden we dit jaar eindelijk nog eens zonder strikte maatregelen genieten van ons jaarlijkse koorkamp! Ook niet beperkt door enige maatregelen waren de overvloedig aanwezige wespen, maar dat deerde de pret niet. Op een prachtig – voor ons nieuw – terrein in het mooie Martilly (Herbeumont) konden we elf dagen lang genieten van heel mooi weer, lekker eten, en de kinderen hadden het helemaal naar hun zin met alle activiteiten die de leiding voorzag.

‘Elke dag een feest in Partilly’ was het thema, en zo werd het kamp een aaneenschakeling van festiviteiten. De jongste speelvogels waren een gezellige beestenboel op werelddierendag, de bengels vierden ondanks de hoge temperaturen een fantastisch kerstfeest. Voor de liefde moest je dan weer bij onze juniors zijn, die als volleerde cupido’s hun pijlen afschoten. Om helemaal in thema te blijven – de jongens waren toch wel wat in de minderheid – vierden de seniors wereldvrouwendag. Op de laatste avond kwamen al deze thema’s nog eens bij elkaar om een laatste keer te knallen bij ons (kleine) kampvuur.

“Elke dag een feest in Partilly…”

Uiteraard was er ook ruimte voor bezinning. De nagedachtenis aan Bob leeft bij iedereen voort, en Anton maakte er net als de voorbije jaren een heel inspirerende viering van. Elkaar helpen in nood, maar ook gewoon in het dagelijkse leven; als iemand je iets vraagt, niet zomaar achteloos deze vraag in de wind slaan maar echt moeite doen om oprecht gehoor te geven aan de noden van je vriend, kennis, … Iets dat we allemaal moeten onthouden!

We gaan met z’n allen deze zomer nog wat nagenieten van dit mooie kamp en kijken al uit naar volgend jaar!

Vele groetjes van alle kampgangers!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *