Vormselcatechese

Het vormsel komt met rasse schreden dichterbij.

De laatste gezinscatechese is voorbij.

Op dinsdag 3 mei zijn de ouders van de vormelingen verwacht op onze tweede ouderavond voor een terugblik op het afgelopen catechesejaar, een inhoudelijk deeltje over de vormselsymbolen en veel informatie.

Alle kinderen zullen heel vroeg uit hun bed moeten om de onvergetelijke dauwtrapochtend mee te maken in de Nekker op zondag 8 mei. We zullen proeven van de stilte in de vroege ochtend en op een speelse manier stilstaan bij de symbolen van het vormsel. Ons eindpunt is onze kerk waar we in de nevendienst kennis maken met het evangelie uit de vormselviering. Daarna zingt Elke met ons de vormselliederen door tot  12u.

Zaterdag 14 mei gaan we oefenen voor de viering en zondag 15 mei is het de grote dag: om 11.30u worden onze 28 vormelingen gezalfd met chrisma door vormheer kardinaal De Kesel.