Vieringen oktober en november

 1. Zondag 31 oktober vieren we om 10 uur eucharistie.
  De viering brengt ons tot de kern van gelovig leven, daar waar het uiteindelijk op aankomt. Liefde tot God en liefde tot de naaste zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Deze twee geboden samen vormen het hart van de Thora, de Joodse wet.
Voor deze viering leren we twee nieuwe liederen aan. Welkom om 9.45 uur, nadat we een uur langer mochten slapen, want we zijn dan in de wintertijd.

En verder in de maand november vieren we op zondag om 10 uur:

 • 7 november is er aansluitend een doopviering. Olivia, dochtertje van Yannick De Bel en Elisabeth Van Daele, Arno, zoontje van Sebastiaan De Backer en Katleen De Roover, Leonardo, zoontje van Steven Van Santfoort en Daniela Mura en Finn, zoontje van Nils Jondrai en Tamara Coene, worden in onze kerk gedoopt.
 • 14 november. Op deze zondag is er omhaling voor het Buitengewoon Onderwijs. Dit onderwijs wordt ingericht voor kinderen die, tijdelijk of permanent, speciale hulp nodig hebben omwille van een lichamelijke of geestelijke handicap, ernstige emotionele problemen of gedragsproblemen.
  Meer informatie over het buitengewoon basisonderwijs en het buitengewoon secundair onderwijs vind je door op de link te klikken.

Voor de viering leren we het lied Heel geworden in ontmoeting. Zo zijn alle liederen uit ons liturgisch boekje Ga mee in ons midden gekend.

 • 21 november, de laatste zondag van het kerkelijk jaar.
  Het is vandaag ook weer nevendienst voor de kinderen uit de verschillende groepen (Ark, Visjes, Vlot). 
  Aansluitend catechese op zondag voor de eerste communicanten en hun ouders; zie punt 4.

Omdat de zondag nadien, de Advent begint, verkoopt de groep Welzijnszorg  Adventskalenders en -kaarsen.