Inschrijving eerste communie en vormsel 2023

Wil je je kind inschrijven voor de eerste communie of voor het vormsel in 2023? Dan is dat vanaf nu al mogelijk via de website van Kerk in Mechelen.

De data van deze feestelijke vieringen in onze gemeenschap zijn:

vormsel: zondag 7 mei 2023 om 11:30 uur

eerste communie: donderdag 18 mei 2023 om 10:00 uur

Inschrijven kan via https://www.kerknet.be/organisatie/kerk-mechelen/formulieren en kies daar voor ‘Aanvraag inschrijving eerste communie’ of ‘Aanvraag inschrijving vormsel’.

De inschrijving is pas definitief na betaling van de catechesebijdrage. Deze bedraagt voor de eerste communie 20,00 euro en voor het vormsel 30,00 euro. Na inschrijving via de website krijg je per e-mail aanwijzingen hoe de catechesebijdrage kan overgeschreven worden. Als alternatief kan deze bijdrage eventueel nog bij de ouderbijeenkomst betaald worden. Voor de foto’s van de eerste communie- en vormselviering wordt bijkomend nog een bijdrage van 15,00 euro gevraagd die wordt betaald bij de eerste ouderbijeenkomst.

Meer informatie over het traject vinden jullie terug op onze website onder catechese bij eerste communie en vormsel. We gaan graag met jullie en met jullie kind op weg!